DE NIEUWE INTEGREER- REGELGEVING VOOR MIGRANTEN

2

unnamed (1)

Welkom!!

Nederland is een democratie. Het zal voor u wel even wennen zijn, zo’n beschaving, vandaar nog even wat wistUdatjes en regeltjes waar iedereen zich aan moet houden.

 

Mensen zijn hier voor de wet gelijk. Het maakt daarbij niet uit welk geslacht, gendertraject, geloofs- of politieke- overtuiging iemand heeft. Het maakt ook geen kont uit .. uit welke bevoorrechte kaste u voortkomt of tot welke dominante stam u behoort. Iedereen is gelijk en heeft dus ook dezelfde rechten en soms ook dezelfde plichten. .. Zelfs vrouwen.

(O ja, vrouwen verdienen hier wel 25%  minder maar dat komt omdat ze een spleet hebben, .. je weet zelluf)

(O ja, we vieren hier nog wel koloniale feestjes met nep-slaven en fopknechten maar dat doen we door een familielid zwart te schminken dus daar heb je verder weinig last van) Per 01-01-2017 is het sowieso verboden nog iets te vieren dat verband houdt met plezier. E.g. kerstfeest, project X, strandfeesten bij Hoek van Holland… allemaal passé.

(O ja, bankdirecteuren, directeuren van woningcorporaties, het Koningshuis, pedo-ambtenaren van justitie, Pedo- priesters, VVD-ers, lekkende PVDA-ers en Wassila Hachchi vallen wel buiten de wet, maar dat is een ander verhaal.

 

Verder is het een geweldig en rijk land. Alle credits gaan naar onze voorvaderen. Die maakten destijds een stevige winst op de levendige handel in slaven, maar tegenwoordig buiten we alles zelf uit … maar noemen we het nu ZZP-ers. Naast deze neparbeiders heeft Iedereen hier gelijke kansen. Een opleiding tot loonslaaf bij Randstad is nagenoeg gratis en als je wel iets wil betekenen in dit leven kun je al vanaf 120.000 euro een leuke managersopleiding volgen, met stages in het buitenland (…!)

 

Onze vrouwen zijn hier autonoom. Dat wil zeggen dat ze zelf mogen uitmaken welke vingers er in welk gat komen op een oudejaarsviering. Nee = Nee. Daar helpt geen georganiseerde flessenhalsmethode aan, hoewel je rond de feestdagen bij de ingang van de Primarkt wel dicht in de buurt komt. Dus… BLIJF HIER MET JE VINGERS UIT DE VROUWEN!

Het is wel toegestaan om je Allesie in je flat op te sluiten als je bijvoorbeeld even met andere Salafistische Jihadi’s een terrasje wilt pakken of naar het theater wilt. (pun intended). Je vrouwen hoeven niet eens te weten dat ze in Nederland zijn, we ontvangen hier alle Arabische zenders!

Als je toch met haar over straat moet kan je ook met gelaatbedekkende kleding verhullen dat het om je vrouw gaat. Zo kun je toch je roots nog een beetje koesteren, …want het blijft gewoon jouw eigendom.

Genitale verminkingen mogen alleen in het land van herkomst, tenzij het getatoeëerde dolfijntjes op de borsten of een aanwijs-tribal (daar moet een piemol in?) boven de anus betreft, .. dat kan gewoon bij Tattoo Bob.

 

Met “het GELOOF” hebben we uiterst vervelende ervaringen. (In het zuiden van ons land loopt geen koorknaapje meer rond zonder ultra hoog stemmetje en een opgerekte kringspier) Dus .. be gentle bij het haten van non- religieuzen. Sinds DE VERLICHTING (1650 jaar na het verzinnen van ene Christus) proberen we de zaken al wat  te scheiden en inmiddels zijn we dat geloof in engelen, priesters, profeten en directe lijntjes met god flink beu. (We zien dat het wel lekker werkt in de landen die jullie ontvlucht zijn… maar toch). Als je in dit land met levensbeschouwelijke vragen zit kun je dat aan @PeterRdeV vragen. Voor 3000 euro (per uur) weet je alles!

 

Volgende keer meer over het politieke bestel, en op welke partij je moet stemmen voor gezinshereniging tot de vijfde graad en bij wie je moet zijn om een nog hogere uitkering te eisen.

 

 

Sjalom alaykoem!

Henk Sinatra, cabaretier

 

 

 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

2 reacties

  1. Martin Holland on

    Vrouwen verdienen evenveel, maar krijgen minder. Geen 25% maar zo’n 5 % gecorrigeerd voor parttime en zo. Minder, en dus oneerlijk maar geen 25%

    Dat koloniale verhaal, ik zou zeggen get a life.

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: