MAINSTREAM MEDIA KUTTEN

0

unnamed

Recent werd mijn TL overspoeld met “Wir schaffen das ook echt wel” –stukjes. Deze MainStream Media Kutten-epistels waren verder overal te lezen, zelfs op de betere blogsites zoals De Spiegel. Nederland wordt gemakshalve verdeeld in twee kampen; mensen en onmensen. De MSMK’s  hebben alle informatie gedistilleerd tot een hapklare diarree van stinkende oppervlakkigheden.

Van voorbindmannen als @erikvmuiswinkel (= decennialang al de HOOFDPIET der racistische slavenfolklore), @MaartenVRossem (= beroepsviezerik) of Franciska van Jolo AKA @2525 (= zwaar gestoorde hoofdblogger voor een subsidie-chapter van de VARA) begrijp ik het nog wel. Die kunnen niet anders meer. MAAR VROUWEN? Wat zijn dat toch voor rare troela’s, of praten we hier over een vorm van het Stockholmsyndroom?

Waarom zien ze de massale toestroom van alleenstaande, door oorlogsomstandigheden BERE-GEIL geworden mannen met middeleeuwse opvattingen als een ware zegen voor het land in het algemeen en het vullen van alle lichaamsopeningen op een nieuwjaarsfeest in het bijzonder?

En waarom gooiden ze bij de intocht van de vluchtPieten uit Turkije en Marokko hun allerliefste fluffy-knuffels en gedragen slipjes tegen het beeldscherm? En waarom dat gejuich zodra de opgehitste meute met een gestrekte erectie … voet op de Lampedusaanse kust zet? En is het blazen van duckface handkusjes naar de vers opgeschoren nekken die onder de Gucci-petjes vandaan steken, er niet zelf om vragen?

Tijdens de avondtwittersessies spreken de goedmensjes stampvoetend hun afschuw uit over berichten waarin melding van de geografische achtergrond van de licht getinte testosteronbommen gemaakt wordt. Het georganiseerd aanranden door de losgeslagen hordes Nieuwe Europeanen heeft niets met etniciteit te maken. Het op tepelhoogte afschieten van mortiervuurpijlen in een roomblanke menigte en het via de flessenhalsmethode visiteren van feestvierende witte lustslavinnen zou best wel eens een afgeleidde vorm van Noord-Afrikaans carnaval kunnen zijn, heeft iemand daar wel eens aan gedacht?

 

Gelukkig zit er tussen de vluchtende geilpijpen ook nog een geschatte 10% werkelijke slachtoffers van een bizarre, gore oorlog er valt dus nog veel te vergoelijken.

Begrijp mij niet verkeerd. Ik ben voor de hulp aan iedereen. Er zit hier een Aanranders Zorg Centrum om de hoek bij ons. Ik zou zelf ook stad en land afreizen om iets te neukon te zoeken… ik wel.

“in tijden van naatje.. ga je voor ieder gaatje”..  zou mijn opa zeggen, en dus is dat zo.

 

Geile groetjes

Henk Sinatra, cabaretier

p.s. op 31/12/2016 een kudde vochtige geiten loslaten op het stationsplein in Keulen zou ook wat “verlichting”  kunnen brengen… toch?

 

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: