Een vrouw blijft leuk tot eind 50

2

Een vrouw blijft leuk tot eind 50… zei Antje Monteiro, zelf halverwege de 40, gisteren.
O.
Ik las het net hier

Wat is dat toch met die 40 plussers?  Dat denigrerende.
Is dat nu de midlifecrisis die er keihard inhakt of is het echt zo leuk om mensen af te zeiken. Of, zijn 40ers gewoon bang om zelf in de spiegel te kijken? Ik vermoed dat laatste.
Als je zo bang bent, misschien moeten wij oudjes jullie dan even helpen en beschrijven wat wij zien bij jullie, want ondanks alles zijn wij ook de beroerdste niet. Let op:
Hee 40 plussertjes! Het zakt uit hé, dat lijf van je, en niet zo’n klein beetje ook. Dat bankhangen en dat ‘genieten’ eist toch wel heel erg zijn tol joh. Je barst uit je eigen voegen en verft je grijze haren en rimpels weg onder een dikke laag plamuur, en dat brokkelt, behoorlijk.

images (1)

 

 

 

 

 

Wees eens eerlijk, 40 plussertje, wanneer begon bij jou de aftakeling?

Einde bespiegeling. Graag gedaan.

 

Bron: http://www.telegraaf.nl/watuzegt/24874546/___Vrouw_blijft_leuk_tot_eind_50____.html

Vind jij deze site ook de moeite waard?

Klik dan op deze link naar PayPal.com om een contributie te doen.

Waarvoor onze dank!

2 reacties

  1. Rolande De Bruyn on

    Nou ik ben zelf al 60 plusser en voel me nog steeds goed hoor, al is het waar je zegt je oogt wat meer uit gezakt maar daar kan je wel zelf wat aan doen niet toch , ga wandelen, beetje sporten , hoeft niet zo veel, kan je ook niet meer aan, maar alle beetjes helpen, je bent maar zo oud als je je voelt.
    De enen dag jonger dan je bent , de andere zelfs oeroud …..kort gezegd , ik zet mezelf nog niet bij het oud vuil nog lang niet en uitgezakt ben ik ook nog niet…Dat wou ik toch ook nog even kwijt!!!

    • Misschien begreep je het verkeerd Rolande, dit blog was een reactie op de negatieve uitlatingen van 40ers over het uiterlijk van ‘ouderen’ terwijl ze hun uiterlijk zelf vaak helemaal niet in de hand hebben. ik baal daar net zo van zoals jij.

Leave A Reply

%d bloggers liken dit: